Hjemmeside Århus – Brugervenligt ind til benet

Det mest udbredte hjemmesidesystem i verdenen er WordPress. Det er et online system, som er nemt at arbejde i uden at være IT tekniker og er derfor helt essentielt for dig som kunde der gerne selv vil tilføje tekster osv. løbende på hjemmesiden. Alle vil kunne finde ud af at bruge det indbyggede kontrolpanelet til at styre hjemmesiden.

WordPress er også brugervenligt for dine kunder. Da op til 50-75% besøger din hjemmeside via tablet eller mobil, er det vigtigt med et responsive design, som automatisk tilpasser layoutet efter skærmstørrelsen. Din hjemmeside fremstår derfor mere professionelt og giver brugeren en bedre oplevelse. Derudover prioriterer Google mobiltilpasset sider, når der søges fra en mobilenhed. Derfor skal du selvfølgelig have det.

Hjemmeside design Århus – innovativt og simpelt

WordPress gider mulighed for at du kan få innovative, flotte og simple hjemmesider dine kunder kan forstå. Designet er altid skræddersyet til dine behov og ønsker og sammen med vores eget udviklet plugin og tema til WordPress giver vi dig muligheden for at få din eksisterende eller nystartede virksomhed til at accelerere mod nye højder.


Der er tusindvis af tilføjelser til WordPress, så det er muligt at få de funktioner som netop du ønsker. WordPress har som sådan ingen begrænsninger og kan bruges til både store og små hjemmesider, webshops, forums mm. WordPress er et sikkert system og bliver ofte opdateret.

Billig hjemmeside Århus – Måske den bedste pris i Århus?

Innosites er en enkeltmandsvirksomhed der samarbejder med dygtige freelancere. Dette holder omkostningerne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten . Priserne starter fra kun 3000 kr. og betyder at du som kunde kan komme i gang med dine forretninger til lavpris. Prisen afhænger selvfølgelig af opgavens størrelse, men du kan med garanti få et tilbud der er markant under den gennemsnitlige markedspris.

Kontakt

kontakt@innosites.dk