SØGEOPTIMERING – FÅ EN BEDRE PLACERING END DINE KONKURRENTER

Din hjemmeside bør være teknisk og indholdsmæssigt optimeret, så kunderne let kan finde dig med de rette søgeord i Google og andre søgemaskiner. Vi tilbyder ”on page”-optimering af indholdet på din hjemmeside, der sikrer en forbedret placering i alle søgemaskiner. Du får dermed en bedre placering end mange af dine konkurrenter.

HVORFOR ER SØGEMASKINE-OPTIMERING SÅ VIGTIGT?

Langt de fleste beslutninger, vi træffer som forbrugere, går på et tidspunkt igennem Google. Derfor er det essentielt, at du får en god placering i Googles søgninger, hvis du vil have nye kunder/brugere på en effektiv og billig måde!

At få stor succes handler i høj grad om, at din hjemmeside bliver fundet af Google, når målgruppen søger efter dig, og om du og dit firma fremstår troværdigt og med de rigtige budskaber.

HVAD ER SØGEMASKINE-OPTIMERING?

Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, er en betegnelse for alt det der skal gøres, for at en hjemmeside opnår bedre placeringer i søgemaskinernes organiske resultater – altså i de resultater, der ikke er annoncer, og hvor du dermed ikke skal betale, når en person klikker sig over på din hjemmeside.

Meget enkelt sagt, handler det om, at Google skal kunne forstå dit indhold på din hjemmeside, men i praksis er det noget mere omfattende. Der er mange elementer såsom design, teknik og indhold, der skal gå op i en højere enhed.

HVORDAN GØR VI DET SÅ?

Vi kan varetage hele processen med analyse, optimering, monitorering, effektmåling og opfølgning, men det er vigtigt, at vi får løbende input fra dig, for det er dig, der kender dine kunder bedst!

Hvis du selv er interesseret i at være en mere aktiv del af processen så skræddersyr vi en løsning, som passer til netop dit behov. Lige nu samarbejder vi blandt andet med TheGreatOldDane

inno2

SKAL VI TAGE EN SNAK?
Søgemaskineoptimering er en verden med et utal af muligheder og løsninger. Dette kan ikke betragtes som en fyldestgørende beskrivelse af vores metoder, men vi står altid klar til at tage en uformel snak om jeres ønsker og behov, samt hvordan vi kan hjælpe jer med at realisere disse. Ring på tlf. 2689 3300.

innosites8-rødBRUG FOR ØVRIGE YDELSER? Så se her!

VI KAN VÆRE DIN MENTOR | LEJ OS SOM WEBMASTER
HJÆLP TIL WEBTEKSTER? | DESIGN AF NYHEDSBREVE?